De Heemtuin

Hellendoorn
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 299.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 114m2
Kaveloppervlak
276 - 283m2
Inhoud
580 - 580m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Ten noordoosten van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, met prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen stroomt de Regge. Aan de rand van het Reggedal tussen Nijverdal en de Kruidenwijk ligt sinds enkele jaren woonwijk de Heemtuin.
Uniek aan de Heemtuin is de verscheidenheid aan woningen. Niet elke woning is hetzelfde en ook niet elke straat is op dezelfde manier aangelegd. Dit geeft de wijk niet alleen een wat speels en natuurlijk karakter, maar ook de mogelijkheid om eigen woonwensen te realiseren. Kiest u bijvoorbeeld voor een ruime woonkeuken of een extra kantoor? Of wilt u juist veel slaapkamers en speelruimte voor uw kinderen? Elke woonwens is anders, en daar passen wij ons aanbod graag op aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Heemtuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 299.000,- tot € 299.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hellendoorn.

Aanmelden